Följ Hjerta

Jan Fors ansluter till Hjerta

Nyhet   •   Apr 04, 2018 09:47 CEST

Jan Fors

Försäkringsrådgivaren Jan Fors, Försäkring & Placering i Stockholm AB, ansluter till Hjerta och lämnar Säkrasfären efter 7 år. Han har specialiserat sig på rådgivning inför och under pensionen, på placering av kapital vid pensionering samt även administration och placering för stiftelser. Från och med april månad ansluter han till Hjerta och verkar därmed under Hjertas varumärke, webb och kan ta del av de Mifid 2-anpassade kunderbjudandena som erbjuds inom koncernen.

Vad lockar dig att ansluta till Hjerta?

Jag tycker att Hjertas erbjudande passar mig och mina kunder. Nu är jag anknutet ombud till Hjerta Värdepappersservice som ger mig och mina kunder en helhet och tillgång till hela MFEX valbara fonder. Samt att man kan välja Hjerta Bas med en kostnadseffektiv förvaltning eller Hjerta Premium som riktar sig till de som har höga krav på sin förvaltning och värdesätter ett stort utbud av förvaltnings- och investeringsprodukter. I den förändring som har skett och som pågår i vår bransch har jag fastnat för Hjertas erbjudanden och koncept, som känns proffsigt.

Hur länge har du arbetat som rådgivare?

Min karriär startade i slutet av 70-talet, vilket innebär att jag nu har varit verksam under 40 år. Två av dessa år verkade jag som Regionchef utland som SAK-förmedlare. De senaste 20 åren har jag dock fokuserat på LIV-sidan.

Om du skulle ringa in dina kunder, vilka är dem?

Många av mina kunder är på väg att ta steget att bli pensionärer eller så har de gått i pension, det är där min specialitet ligger. Att hjälpa mina kunder i den fasen i livet så att de även fortsättningsvis får en bra utveckling på sitt kapital.

Varmt välkommen till Hjerta! 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.