Följ Hjerta

Ett nära möte på Hjertas Assistentdag

Nyhet   •   Apr 13, 2018 13:51 CEST

Hjertas assistenter träffades under en fullmatad utvecklings- och utbildningsdag i Stockholm den 12 april. Dagen bjöd bland annat på utbildning inom Webcap, Premiecentralen och Compliance där många viktiga ämnen lyftes och diskuterades. Sammanlagt var 30 personer på plats i Folksams lokaler och dagen avslutades med trevligt mingel.

Vi fick möjlighet att prata med Helena Sundstedt på Westin & Partners som var med under dagen. 

Hur länge har du och ditt företag varit med i Hjerta?

Jag arbetar på Westin & Partners (Hornstull, Stockholm) och vi har varit med i Hjerta sedan 2015.

Hur har dagens Assistentdag varit?

Den var jättebra och mycket matnyttigt med bra upplägg som gav mig en rejäl påfyllning av viktig information som jag behöver ha med mig i mitt dagliga arbete.

Var det något särskilt som fångade ditt intresse?

Det var definitivt Compliance-genomgången och fördjupning i GDPR som kommer ha stor påverkan i vårt arbete, samt att få träffa Kristina Hårdänge och Matilda Hårdänge som numera är vår huvudkontakt på Hjerta i Compliance-frågor.

Det var intressant att lyssna på Lena Högfeldt som kom in med energi och bra information, precis som Helené Tranebacke på Hjerta som berättade om Hjertas nya mötesplats och intranät.

Varför deltar du på Assistentdagarna?

Först vill jag säga att Assistentrådet gör ett fantastiskt arbete. De hade återigen skapat en givande dag! Alla tips och råd som vi får på dessa möten underlättar vardagen och arbetet, och effektiviserar mitt arbete väl hemma på kontoret.

Varför är det viktigt att mötas IRL?

Det är då du skapar relationer och bygger på ditt nätverk. Även mellan utbildningspassen, i arbetsgrupperna och på fikastunden.

Finns det något du vill tipsa om eller har önskemål om till nästa gång?

Om jag skulle önska så skulle det vara lite mer praktiskt arbete och att brainstorma i grupp är givande. Just själva erfarenhetsutbytet oss assistenter emellan är väldigt viktigt.

Tack för pratstunden!

Ylva Klingvall
Kommunikationschef

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.